InVideo – helppoa, mutta tyylikästä somevideota ja videomarkkinointia

Video on ollut kuuminta hottia jo yli vuoden ajan ja videomarkkinointi loistaa. Facebookin ja Twitterin algoritmit himoitsevat liikkuvaa kuvaa ja pyrkivät näyttämään sitä huomattavasti laajemmalle yleisölle kuin perinteisiä valokuvia. Somevideoiden teko on todella työlästä ja ammattitaitoa vaativaa puuhaa tai siitä saa maksaa itsensä kipeäksi. Miten pienikin yrittäjä pääsisi käsiksi tähän hyvin tavoittavaan mediamuotoon?

No, hätä ei ole tietenkään tämän näköinen. Ohjelmistoyritykset ovat ottaneet tästä huolesta koppia ja markkinoille on ilmestynyt jos jonkinlaista videoeditointihärpäkettä. Jotkut toimivat, jotkut eivät. Jotkut ovat helppoja ja nopeita, toiset eivät. Jotkut ovat edullisia, toiset eivät. Hyvin harva vastaa näihin kaikkiin kysymyksiin kyllä.

Mikä on paras työkalu videomarkkinointiin ja somevideoihin?

Kristian on tutkinut. Kristian on hutkinut. Kristian on arvioinut. Tällä hetkellä markkinoiden kirkkaimmin edellisen kappaleen kysymyksiin vastaa yksi internetpohjainen ohjelmisto – InVideo. Se toimii: se on helppo oppia, tuottaa nopeasti tuloksia, se on edullinen ja laadukas tuote. Tähän kannattaa tarttua ennen kuin edullisuus on poissa.

Sukelletaan syvemmälle InVideon sisään.

InVideolla voit muuttaa vanhat blogitekstisi videoiksi, käyttää InVideon valmiita pohjia tai rakentaa koko homman itse InVideon työkaluilla.

InVideolla voit tehdä sen verran itse kuin haluat. Voit joko säätää yksityiskohtaisesti jokaisen efektin pituutta, syvyyttä ja tyyliä sekä muita ominaisuuksia tai voit antaa InVideon hoitaa lähes kaiken. Jos esimerkiksi muutat InVideolla blogitekstisi videoksi, helpommillaan sinun harteillesi jää vain videon tallennus ja sen lähettäminen eri some-kanaville.

Blogitekstiä kahlatessaan InVideo valitsee tekstistä mielestään tärkeitä katkelmia ja lisää sopivan tuntuisen videon tai kuvan tekstin kanssa näytettäväksi. Suomen kielen kanssa tämä ei ole täysin toiminnassa, joten tekstin pätkiä joutuu yleensä hieman muuttamaan ja kuvan tai videon muuttamaan.

Helppoa ja tehokasta videomarkkinointia

InVideo ei myöskään ole ammattilaistason videon editointiohjelma – eikä pyri sitä olemaankaan. Videoklippien leikkaus ja perusasiat onnistuvat, mutta esimerkiksi värimäärittely ei kuulu InVideon ominaisuuksiin. Ja näin on mielestäni hyvä, InVideon tarkoitus on mahdollistaa laadukkaiden markkinointivideoiden tuottaminen sosiaaliseen mediaan minuuteissa. Ja tämän se tekeekin.

InVideolla on suoraan haettavissa kuvia ja videoita, jotka ovat käytettävissä kaupallisissakin projekteissa ilmaiseksi. Omaa video tai kuvamateriaalia ei siis tarvita, joka on jälleen suuri säästö yritykselle. Jos tarvitsee kuitenkin todella laadukasta materiaalia, saa InVideon kalleimman paketin mukana pääsyn huipputason kuvapankki Shutterstockin videovalikoimaan.

somevideo – videoita sosiaaliseen mediaan edullisesti

InVideo hintataulukko. Ilmainen $0/kk, kallein Enterprise taso $150/kk

InVideo on ominaisuuksiinsa ja kilpailijoihinsa nähden edullinen valinta. Aloittelevan yrittäjän on luultavasti tyydyttävä ilmaiseen pakettiin, jolla saa jo viiden videon verran mukavaa jälkeä aikaiseksi joka kuukausi ilmaiseksi. InVideo on helppo oppia, joten aikaakaan ei tässä hommassa tuhraudu turhaan. Jo ensimmäisen videon jälkeen aikaa on säästynyt, sillä samanlaisen kasaaminen perinteisin keinoin veisi huomattavasti enemmän aikaa.

Alkuun päässeen yrityksen kannattaa kuitenkin katsastaa InVideon maksullinen tarjonta, sillä ilmaisen videomäärärajoituksen lisäksi on ne brändätty InVideon logolla. Somevideoihin 3 minuuttia on usein tarpeeksi, mutta laadultaan Professional paketti 1080p videoiden suhteen taitaa olla paras valinta.

Asiakaspalvelu InVideossa on ensiluokkaista. Vastaukset ovat nopeita ja ammattimaisia ja apu ongelmaan kuin ongelmaan löytyy nopeasti. Asiakaspalvelun kanssa asioidaan englanniksi. InVideon ainoa huono puoli suomalaisesta näkökulmasta on sen kieli, joka on asiakaspalvelun lisäksi myös käyttöliittymässä englanti.

Esimerkki: minkälaista somevideota invideo tuottaa?

Kokeiluna pyöräytimme tämän blogitekstin InVideon läpi. Tuloksena valmista somevideota seitsemässä minuutissa!

Vaiheet:

  1. Syötetty blogitekstin osoite
  2. Poistettu pari turhaa lausetta joukosta
  3. Valittu sopivat kuvat/videot tekstien yhteyteen
  4. Ladattu koneelle ja siirretty YouTubeen

Tutustu InVideoon ilmaisella paketilla, jolla pääset heti käsiksi tärkeimpiin ominaisuuksiin. Näin et osta sikaa säkissä vaan näet, mitä saat. Menestyksekästä somemarkkinointia videon voimalla!

Add your first comment to this post